Vanzelfsprekend staat u als patient centraal. Binnen onze praktijk is alles zó ingericht dat het voor ons mogelijk is u de meest optimale zorg, informatie en dienstverlening te kunnen bieden waar u om vraagt.

Spreekuur

Maandag t/m Vrijdag   
van 08.00 - 12.00
van 14.00 - 17.00
*Donderdag
van 08.00 - 12.00
van 14.00 - 17.30
Avondspreekuur Dinsdag*
van 17.00 - 19.00

 

Als u een afspraak maakt wordt voor u een bepaalde tijd gereserveerd. Indien u meerdere familieleden op het spreekuur mee wilt nemen, dient er voor iedere persoon een afspraak gemaakt te worden. 
* Het avondspreekuur is alleen op afspraak en niet voor spoedgevallen. Voor spoedgevallen dient u de spoedpost te bellen: 0299 - 31 32 33

Telefonisch spreekuur

Wij hebben geen telefonisch spreekuur. U kunt bij de assistentes met al uw vragen terecht. Een groot deel van deze vragen kan zij zelfstandig beantwoorden. Indien nodig wordt er door de assistente overlegd met de huisarts en wordt u daarna teruggebeld door de assistente of de huisarts zelf, of wordt u gevraagd op het spreekuur langs te komen. Indien u een vraag heeft die u alleen aan de huisarts zelf wilt stellen, dan noteert de assistente het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. De huisarts belt u dan zelf terug aan het einde van het spreekuur.

Herhaalrecepten

Als u een herhaalrecept aanvraagt, ligt het recept, indien voor 11.00 uur gemeld, s'middags na 15.00 uur voor u klaar bij de apotheek. U kunt ook een herhaalrecept aanvragen via de website van uw apotheek:

Edamse Apotheek
Apotheek Volendam
Apotheek Waterland-Oost