BWO Huisartsen vindt u in het Behandelcentrum Waterland Oost direct bij binnenkomst van Volendam. Naast het houden van een reguliere praktijk bieden wij een aantal specialistische capaciteiten en uitgebreide dienstverlening op het gebied van reizigersvaccinaties.

Specialistische capaciteiten

BWO huisartsen biedt naast de dagelijkse praktijk een aantal specialistische capaciteiten zoals het verrichten van chirurgische ingrepen, echografische diagnostiek, BILAN therapie/fytotherapie en nog veel meer. Hiermee onderscheidt BWO huisartsen zich van een reguliere praktijk.

Lees meer over alle specialistische capaciteiten
 

Huisarts R.G. (Rudy) Iflé

Mijn naam is Rudy Iflé en ik ben sinds 1 januari 1976 werkzaam als huisarts in Volendam. Als huisarts bepaalt je 'werk' voor een groot deel je leven en ik zou het niet anders willen. Ik ben daarom voortdurend bezig met scholing en training. Ik houd spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag.

Assistentes


De assistente heeft de volgende taken:
• Het maken van afspraken;
• Ondersteuning van de huisarts;
• Het geven van medische adviezen;
• Controle van hoge bloeddruk.
Wat doet de assistente nog meer?

Niet tevreden over de praktijk?

Wij willen ons werk graag goed en vakkundig uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. U vindt bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of u heeft de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en we ervan kunnen leren.

Meer informatie over klachten

Privacy

Download hier ons protocol privacybeleid